Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیاتی شدن سامانه انتقال تصویر چک موسوم به «چکاوک» علاوه بر سرعت و دقتی که در عملیات بانکی ایجاد کرده، در حوزه منابع انسانی نیز تحولات مثبتی به همراه داشته است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در بانک ملی ایران حدود 850 نفر از بخش پایاپای منفک شده و از آنها در سایر بخش‌هایی که با کسر کادر مواجه بودند، دعوت به همکاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


چند سالی است سامانه «چکاوک» برای پذیرش و پردازش الکترونیکی چک‌های کاغذی بین‌بانکی و انجام تراکنش‌های مبتنی بر آنها به صورت کاملاً الکترونیکی راه اندازی شده است.
در این سامانه به جای فیزیک چک، تصویر آن برای پردازش نهایی محتوا به بانک مربوطه ارسال شده و نتیجه پردازش به صورت الکترونیکی به شعبه پذیرنده چک بازگردانده ‌می‌شود.
در گذشته که سامانه چکاوک وجود نداشت، چک‌های واگذاری مشتریان حداکثر تا ساعت 11 صبح توسط تحصیلداران از شعب جمع آوری و به اداره پایاپای هر بانک ارسال می‌شد.
در اداره مذکور پس از تجمیع چک‌ها از ساعت 17:30 الی 18 در محل اتاق پایاپای اسناد بانکی، بانک‌ها به مبادله چک‌ها اقدام می کردند و در صبح روز بعد نیز تحصیلداران چک‌های عهده شعب را تحویل می دادند.
در این روند، حداقل زمان وصول و واریز وجه چک به حساب مشتری 48 ساعت بود.
فرصت ارسال چک‌ها و نیز زمان پاسخگویی برای شعب بسیار محدود بود که منجر به افزایش تعداد چک‌های برگشتی می‌شد.
از سوی دیگر مشکلات طاقت فرسای شغل تحصیلداری و نیز خطراتی مانند سرقت، موجب زیان و لطمه‌های زیادی می‌شد. هزینه بالای پرسنل، سوخت و تعمیرات خودرو و موتور سیکلت و فعالیت کارکنان ادارات پایاپای در ساعات غیر متعارف شبانه از دیگر تبعات منفی کار به روش قبل از چکاوک بود.
با این حال راه اندازی این سامانه، علاوه بر حذف تبعات منفی، سرعت کار را بهبود بخشید.
کاهش چشمگیر هزینه‌های پرسنلی، حذف مشاغل تحصیلدار و راننده و هزینه‌های متعلقه برای جابجایی چک‌های مشتریان، از جمله دستاوردهای اجرای این طرح بوده است.
پس از عملیاتی شدن سامانه چکاوک، زمان واریز وجوه چک‌های مشتریان به 24 ساعت، یعنی ساعت 6 صبح روز بعد از واگذاری چک کاهش یافته است.


باجه بانک ملی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق افتتاح شد

همچنین باجه بانک ملی ایران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، به مناسبت عید سعید فطر افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، این باجه زیر نظر شعبه پاکدشت در شهرک قیامدشت با حضور افشین کاظمی رئیس اداره امور شعب جنوب تهران بانک ملی ایران و آرمان نجات دهکردی معاون عمرانی دانشگاه آزاد واحد تهران شرق افتتاح شد.
رئیس اداره امور شعب جنوب تهران بانک ملی ایران در این مراسم که جمعی از مسئولان بانک، دانشگاه و اهالی شهرک قیامدشت در آن حضور داشتند، گفت: رسالت مراکز آموزشی بویژه دانشگاه‌ها در تربیت افراد متخصص و توانمند بسیار دشوار بوده و بانک ملی ایران از همین رو، همواره بدون در نظر گرفتن هزینه و فایده و با نگاه خدمت رسانی به قشر تحصیل کرده و فرهیخته دانشگاهی عمل کرده است.
کاظمی افزود: افتتاح این باجه علاوه بر برطرف کردن نیازهای مالی و بانکی دانشگاه، می‌تواند خدمات ارزنده بانک ملی ایران را به مردم شریف شهرک قیامدشت ارائه کند.
دهکردی معاون عمرانی دانشگاه آزاد واحد تهران شرق نیز در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش و پیگیری مدیریت اداره امور در کسب مجوزهای لازم برای افتتاح باجه بانک ملی ایران گفت: فضای در نظر گرفته شده برای این باجه 110 متر مربع است که با اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال تامین شده است.
لازم به ذکر است پیش از این واحد مذکور در قالب گیشه و زیر نظر شعبه پاکدشت به دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق خدمات دهی می‌کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۱۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی وزارت دفاع (فیلم)
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند