Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوزدهمین دوره مسابقات ملی بتن به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و انجمن بتن ایران برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، نوزدهمین دوره مسابقات ملی بتن در روز هشتم مهرماه به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق و انجمن بتن ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاحیه دکتر عباس گوهری، ریاست دانشگاه،  ضمن تشکر از انتخاب این واحد به عنوان میزبان نوزدهمین دوره از مسابقات ملی بتن و همچنین خوش‌آمد گویی به تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات، تشکیل انجمن‌های علمی را عاملی مؤثر در رشد و توسعه علوم دانست و افزود:  شرکت در این مسابقات که به همت این انجمن‌ها برگزار می‌شود به نوعی جایزه برای شرکت‌کنندگان است تا از این موهبت حداکثر استفاده را جهت بالندگی و کسب تجربه ببرند.

وی بر عدم کارآیی سرفصل‌های موجود جهت تربیت دانشجویان برای انجام کار و لزوم تغییر سرفصل‌ها تأکید کرد و گفت: در حال حاضر انجمن‌های علمی عملکرد بهتری نسبت به دانشگاه‌ها دارند. در دنیای امروز منابع انسانی نعمت اصلی ما هستند و برگزاری چنین رویدادهایی بهترین فرصت برای کشف و پرورش این سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی است.

در ادامه این مراسم، دکتر محسن تدین، عضو هیئت مدیره و دبیر علمی انجمن بتن ایران ضمن اشاره به برگزاری این مسابقات به صورت مستمر در 19 سال پیایی و غیرحضوری بودن دو سال اخیر به دلیل اپیدمی کرونا و عدم حضور گسترده دانشجویان در این دو دوره، هدف از برگزاری این مسابقات را آشنایی بیشتر دانشجویان به صورت عملی و از نزدیک با فرآیند ساخت بتن معرفی کرد و افزود: دانشجویان باید بتوانند به خوبی با این فرآیند ارتباط بگیرند و اهمیت بیشتری را برای این صنعت مهم قائل شوند. مصداق این موضوع نیز همین است که ما اکنون با افرادی متخصص در حوزه بتن برخورد داریم که قبلا در این مسابقات شرکت کردند و توانسته‌اند از طریق این مسابقات تجربیات ارزشمندی را کسب نمایند، حال چه مقام در این مسابقات کسب کرده باشند و چه بدون مقام از مسابقات خارج شده باشند؛ مهم‌ترین دستاورد این مسابقات کسب تجربه برای تصور آینده‌ای مطلوب برای صنعت بتن است.

حسین ترکاشوند، شهردار شهر قیامدشت، نیز ضمن تشکر و تقدیر از افرادی که در حوزه علم و دانش فعالیت می‌کنند و با هوش و درایت خود و تیزبینی که دارند برای آینده کشور تلاش می‌کنند، در خصوص حضور واحد تهران شرق در منطقه و استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه در حوزه صنعت بتن، ضمن تاکید بر تعامل میان این دو نهاد افزود: شهرداری‌ها می‌توانند از دستاوردهای این نوع مسابقات در شهرسازی استفاده کنند. شهرداری قیامدشت نیز از این نوع رویدادها حمایت خواهد کرد و شرایطی را فراهم آورده است که دانشجویان بتوانند در کنار دروس نظری فعالیت‌های عملی هم داشته باشند.

بعد از پایان مراسم افتتاحیه، این مسابقات نیز همچون سال گذشته به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت غیرحضوری و آنلاین در 6 گرایش بتن پر مقاومت دانشجویی، بتن سبک هدفمند، تیر خمشی، ساخت سازه محافظ تخم‌مرغ، مسابقات عکاسی  بتن و سازه‌های بتنی، مسابقه پوستر و پایان‌نامه برتر دانشجویی برگزار شد.

در این مسابقات 47 تیم دانشجویی شرکت کردند که به ترتیب در گرایش‌های بتن سبک هدفمند 15 تیم، تیر سبک خمشی 7 تیم، بتن پرمقاومت 20 تیم و سازه محافظ تخم مرغ (EPD ) 13 تیم حضور داشتند.

داوران در گرایش بتن سبک، میانگین نسبت مقاومت به چگالی آزمونه‌های مکعبی و در گرایش بتن مقاوم، میانگین مقاومت فشاری مورد سنجش قرار دادند. در گرایش تیرسبک خمشی، آزمونه‌هایی که دارای نسبت مقاومت خمشی به وزن مخصوص خشک بیشتری باشد به‌عنوان شاخص مقاومت خمشی مورد آزمایش قرار گرفت. در گرایش سازه محافظ تخم‌ مرغ نیز، معیار سنجش آزمونه‌ها، تحمل بیشترین ضربه قبل از شکستن تخم‌مرغ لحاظ شد.

 بعد از تست تمامی نمونه‌های ارسالی، نمونه‌های تیم‌های برتر برای داوری نهایی انتخاب شدند که پس از بررسی‌های لازم و تکمیلی، برندگان نهایی مسابقات توسط انجمن بتن ایران، در روز برگزاری همایش ملی بتن (16 و 17 مهرماه) معرفی و جوایز به تیم‌های برتر اهدا خواهد شد.

لازم به ذکر است از طرف دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق، 2 تیم در بخش بتن پر مقاومت و 2 تیم نیز در بخش بتن سبک 2 شرکت داشتند.

1000 رویداد فناورانه در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شودنشست توانمندسازی مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق انجمن بتن ایران مسابقات ملی بتن نوزدهمین دوره برگزار شد بتن سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۱۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری وهفته بزرگداشت مقام معلم میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در مصلای نماز جمعه رودسر برپا شد.

این میز خدمت به‌منظور پاسخگویی مطلوب به شهروندان میز خدمت با حضور اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه در مصلای نماز جمعه شهرستان رودسر برپا شد.

بهمن پنجعلی‌زاده مرسه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی خانواده بزرگ و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی بوده که خدمات فراوانی در حوزه آموزش، پژوهش و فرهنگ ارائه کرده و به‌عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه غیر دولتی جهان منشأ خدمات ویژه‌ای در زمینه‌های مختلف علمی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی به کشور بوده و تأثیر آن بر توسعه علمی کشور بر هیچ کس پوشیده نیست.

میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش پس از خطبه‌های نمازجمعه با هماهنگی دفتر امام جمعه به مدت یک ساعت در مصلای شهرستان رودسر بر پا شد و نمازگزاران حاضر موضوعات خود را به شکل مستقیم با مسؤلان این دانشگاه در میان گذاشتند.

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودسر و املش در تاریخ ۲۴ بهمن سال ۱۳۸۲ به دنبال درخواست‌های مردمی و پیگیری شخصیت‌های علمی و فرهنگی شهرستان به عنوان مرکز زیر نظر واحد لاهیجان با پذیرش ۱۰۰ دانشجو در یک ساختمان استیجاری راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کرد و در یال ۱۳۸۶ به واحد مستقل دانشگاهی تبدیل شد، هم اکنون این واحد دانشگاهی در زمینی به مساحت ۵ هکتار و ساختمان آموزشی به مساحت ۷ هزار متر مربع با بیش از ۵۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۶۵۰۰ فارغ‌التحصیل نقش بسیار مهمی در توسعه فضای علمی، آموزشی و فرهنگی شهرستان‌های رودسر و املش ایفا کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نوزدهمین دوره طرح آزمون اعطای مدرک
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • برگزاری نوزدهمین دوره آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • تهران میزبان مسابقات دارت قهرمانی کارگران کشور
  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد